22 Aralık 2015 Salı

"Barışın, huzurun olduğu yerde olmak istiyoruz"

Biz barış istiyoruz. Artık memleketimizde rahat olmak istiyoruz. Barışın huzurun olduğu yerde olmak istiyoruz. Psikolojimiz bozulmuş okulumuzdan olmuşuz. Lütfen artık bu olaylar olmasın sesimizi duyun. (10 yaş)


2 yorum:

  1. sesinizi duyuyorum, sesiniz her gün kulaklarımda çınlıyor. Ne yazık ki bir şey yapamıyorum. Emekliyim, ne gücüm yetiyor ne de elimi uzatabiliyorum ve insanım diye yaşayabiliyoruz bu zulümler karşısında. Gücü elinde bulunduranlar kendilerini yarı Tanrı kabul ediyorlar ki her istediklerini yapma buluyorlar kendilerinde. Güç çok tehlikelidir, kızgın demire benzer, tutmasını bilmezsen bir gün elini yakarsın. Gücü, güçlüye karşı kullanırsan güç olur. Gücü, güçsüze, kimsesize, mazluma, yoksula karşı kullanırsan, haksızlık olur, dert olur, Yaradanın zoruna gider sana zul olur. Yaratılanı Yaradan dan dolayı sev ki sen de sevilesin, sevip sevilirsen Yaradan da sevinir. Yaradanı sevmek Yaradanın yarattıklarını da sevmek demektir. Yeryüzünün en masumları dır çocuklar, kıymayalım çocuklara, silah doğrultmayalım şeker uzatalım çocuklara.
    Saygıyı hak edenlere saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. sesinizi duyuyorum, sesiniz her gün kulaklarımda çınlıyor. Ne yazık ki bir şey yapamıyorum. Emekliyim, ne gücüm yetiyor ne de elimi uzatabiliyorum ve insanım diye yaşayabiliyoruz bu zulümler karşısında. Gücü elinde bulunduranlar kendilerini yarı Tanrı kabul ediyorlar ki her istediklerini yapma buluyorlar kendilerinde. Güç çok tehlikelidir, kızgın demire benzer, tutmasını bilmezsen bir gün elini yakarsın. Gücü, güçlüye karşı kullanırsan güç olur. Gücü, güçsüze, kimsesize, mazluma, yoksula karşı kullanırsan, haksızlık olur, dert olur, Yaradanın zoruna gider sana zul olur. Yaratılanı Yaradan dan dolayı sev ki sen de sevilesin, sevip sevilirsen Yaradan da sevinir. Yaradanı sevmek Yaradanın yarattıklarını da sevmek demektir. Yeryüzünün en masumları dır çocuklar, kıymayalım çocuklara, silah doğrultmayalım şeker uzatalım çocuklara.
    Saygıyı hak edenlere saygılarımla.

    YanıtlaSil